marga's  

praktijk voor rouw- en verliesverwerking


In verband met het afronden van de studie Rouw-en Verlies therapie en Positieve Psychologie is de praktijk gesloten tot januari 2023.

De komende tijd wordt ook de website vernieuwd.

Graag tot januari!      


LEVENSKUNST 

In hoe we leven, laten we zien wie we als mens willen zijn. Dit daagt ons uit om niet gedachteloos te leven, maar nieuwsgierig en onderzoekend naar  'wie ben ik', 'hoe wil ik leven' en 'waar wil ik aan vasthouden en wat mag ik loslaten'. 

MISIE 

Bovenstaande vragen zijn gericht op zingeving. Het zijn levensvragen, waar we vaak niet 1, 2, 3 een antwoord op hebben. Zingeving is echter ook in de praktijk van alledag aanwezig: 'voor welke baan kies ik', 'wat doe ik in mijn vrije tijd' of 'wat vind ik echt belangrijk'. 

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen te begeleiden die kiezen voor vitaliteit, (zelf)bewustzijn, zingeving en leven vanuit persoonlijke waarden.  

VISIE 

Mijn levensvisie is, mede gevormd door persoonlijke leermomenten, gebaseerd op de boeddhistische/positieve psychologie en filosofie.

 
E-mailen
Bellen
Info