marga's  

praktijk voor rouw- en verliesverwerking

ROUW & VERLIES VERWERKING   

Onzekerheid over de toekomst, overgangsmomenten in ons leven, ouder worden, verlies van een dierbare, afscheid nemen en rouw. Het overkomt ieder van ons en brengt pijn en verdriet met zich mee. In het besef dat we de situatie niet naar onze hand kunnen zetten, zullen we moeten zoeken naar een manier om ermee om te gaan.

Binnen de Rouw en Verlies begeleiding wordt steeds minder gewerkt naar een oplossing- of verwerking van de rouw.  

Met name ACT richt zich meer op het leren omgaan met de gevoelens van pijn, die naar boven komen bij het verlies. Daarnaast biedt ACT handvaten om in het 'hier-en-nu' te komen en gevoel van acceptatie. Hierdoor ontstaat langzaamaan weer verbinding met het leven. 


DE KENNISMAKING 

Tijdens het eerste telefonische contact  maken we een afspraak voor een kennismaking gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 25-30 minuten, is gratis en vindt over het algemeen telefonisch plaats.

Tijdens dit gesprek maken we nader kennis, kijken we naar de hulpvraag en of mijn aanbod hierbij passend is. Het aantal sessies staat niet vast, hoe het proces gaat verlopen ontvouwt zich vanzelf.

Tijdens een sessie kijken we hoe je de regie over je leven kunt voeren, met als uitgangspunt om recht te doen aan wat jij werkelijk belangrijk vindt. Aan de andere kant zoeken we wegen om datgene, wat je niet kunt veranderen, te aanvaarden.

De rode draad in de begeleiding is gericht op het ontwikkelen van openheid naar nieuwe perspectieven.


BIJDRAGE

€ 60,00 per sessie van 60-75 minuten 


LOCATIE

Richtersakker 14, Doesburg of buiten in de natuur  
E-mailen
Bellen
Info